Autoklaavit ja autoklaavien huolto

Finstec Oy:ltä saat tehokkaat pöytäautoklaavit sterilointiin sairaaloissa, lääkäriasemilla ja hammaslääkäriasemilla.

Ota yhteyttä

CISA-pöytäautoklaavit

Valikoimaamme kuuluvat CISA:n nopeat ja taloudelliset, täysautomaattiset höyryautoklaavit, jotka on tarkoitettu pakattujen materiaalien ja huokoisten tuotteiden sterilointiin yksityisillä lääkäriasemilla ja hammaslääkäriasemilla. 

 

CISA:n pöytämalliset autoklaavit ovat tehokkaita ja liikuteltavia. Ne täyttävät laatuun, käyttöön ja turvallisuuteen liittyvät korkeimmat standardit ja vaatimukset.

 

Autoklaaveissa on täysautomaattinen ovenlukitusjärjestelmä, joten oven voi avata ja sulkea yhdellä napin painalluksella. Saatavilla on myös vedenpuhdistusjärjestelmä, jonka avulla voidaan parantaa veden laatua ja välttää tarve vesisäiliöiden käsin täyttämiseen. Kaikki ohjelmat voidaan dokumentoida tulostimella tai tallentaa SD-muistikortille.

 

Voit tutustua tuotteiden teknisiin ominaisuuksiin esitteen avulla. Henkilökuntamme kertoo myös mielellään lisää pöytäautoklaaveista ja muista sterilointilaitteistamme.
 

Autoklaavit on suunniteltu kirurgisten instrumenttien sterilointiin, kuten myös kumihanskojen, lasitarvikkeiden, pullojen, koeputkien, pipettien, petrimaljojen ja muiden laboratoriotarvikkeiden sterilointiin. Autoklaavit käyttävät sterilointiaineenaan kuumaa höyryä, jonka lämpötilaa voi säätää 143 °C:seen saakka ja paineen suuruus voi olla maksimissaan 3 baria. Laitteessa on kaksi testiohjelmaa: VACUUM TEST kammion ja putkieston tiiviyden tarkistamiseksi ja BOWIE&DICK-testi, joka varmistaa höyryn tehokkuuden ja sterilointiprosessin. Laite koostuu ruostumattomasta teräksestä valmistetusta sterilointikammiosta, jossa on tiivis ja automaattisesti lukittuva ovi. Autoklaavin järjestelmän putket on valmistettu PTFE-muovista ja silikonista, ja liittimet sekä muut komponentit on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, kuparista, messingistä, alumiinista ja PTFE-muovista.

 

Autoklaavien avulla päästään eroon mikrobeista, ehkäistään tartuntoja ja tuotetaan puhtaita ja steriloituja välineitä. Höyryautoklaavi soveltuu kaikille materiaaleille, jotka kestävät kuumennusta. Sen toiminta perustuu korkeaan lämpötilaan, ylipaineeseen ja kylläiseen vesihöyryyn. Autoklaaveihin laitetaan jo pestyt ja puhtaat, desinfioidut, tarkastetut ja pakatut välineet, jotka steriloidaan autoklaavissa höyryllä.

 

Autoklaavien huolto ja ylläpito kuuluvat myös palveluihimme. Tarjoamme myös ennakoivat huollot, sterilointilaitteiden ylläpidon, korjaukset, asennukset, laitesiirrot ja tukipalvelut. Lue lisää tarjoamistamme palveluista palvelut-sivulta.

Lataa esite