Monipuolinen valikoima sterilointilaitteita

Finstec Oy tarjoaa monipuolisen valikoiman sterilointilaitteita terveyskeskuksille, sairaaloille, laboratorioille ja esimerkiksi lääketeollisuudelle. Valikoimamme kattaa erikokoiset autoklaavit pöytäautoklaaveista alkaen. Palvelemme Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja EMEA-alueella.

Ota yhteyttä

Pöytäautoklaavit

Valikoimamme kattaa liikuteltavat, pöytämalliset autoklaavit, jotka sopivat pakattujen materiaalien, onttojen instrumenttien ja huokoisten tuotteiden sterilointiin sairaaloissa, yksityisillä lääkäriasemilla ja hammaslääkäriasemilla.

Lue lisää

Keskikokoiset autoklaavit

Toimitamme sairaaloille ja lääkärikeskuksille nopeat ja taloudelliset, keskikokoiset autoklaavit, jotka soveltuvat pakattujen tai pakkaamattomien esineiden, kuten tekstiilien tai esimerkiksi instrumenttien, sterilointiin.

Tutustu tarkemmin

Suuret autoklaavit

Tuotteisiimme kuuluvat täysautomaattiset, esi- ja jälkityhjiön sisältävät suuret autoklaavit. Ne sopivat monipuoliseen sterilointiin sairaaloissa ja terveyskeskuksissa. Voit valita kulloinkin sopivan sterilointiohjelman useiden vaihtoehtojen joukosta.

Katso lisätiedot

Laboratorioautoklaavit

Valikoimaamme kuuluvat laboratorioautoklaavit, joilla voi steriloida korkeapatogeenistä materiaalia. Laboratorioautoklaaveillamme voi saavuttaa hyvän bioturvallisuustason.

Tutustu tarkemmin

GMP-autoklaavit

CISAn GMP-autoklaavit on suunniteltu tutkimuskeskuksiin ja lääketeollisuuteen. Niillä voi steriloida tehokkaasti materiaalia, jolla on suuri patogeenipitoisuus.

Lue lisää

Matalalämpöautoklaavit

Saat yritykseltämme matalalämpöautoklaavit, jotka sopivat lämpöherkkien instrumenttien ja muiden lämpöherkkien materiaalien steriloimiseen. Matalalämpöautoklaavien plasmakoneet puhdistavat vetyperoksidin avulla.

Lue lisää

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous sterilointilaitteistamme. Tarjouksen pyytäminen ei sido sinua vielä mihinkään. Tavoitat meidät helposti puhelimitse, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella. Lomakkeella voit myös helposti antaa palautetta tai kysyä lisätietoja palveluistamme. Puhelinnumeromme päivystää 24/7 ja vastaa tiedusteluihin Suomesta, Ruotsista, Norjasta ja EMEA-alueelta.

Katso yhteystiedot tästä