Pesukoneet sairaalakäyttöön ja muihin tarkkaa hygieniaa vaativiin kohteisiin

Finstec Oy on Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja EMEA-alueella toimiva yritys, jolta saat pesukoneet sairaalakäyttöön ja muihin erityistä hygieniatasoa edellyttäviin kohteisiin. Laitteillamme puhdistat ja desinfioit tehokkaasti. Tarjolla on instrumenttipesukoneita, vaunupesukoneita, endoskooppipesukoneita ja ultraäänipesukoneita. Autamme sinua tarvittaessa sopivan laitteen valinnassa. Tutustu myös kattaviin palveluihimme!

Yhteystiedot

Instrumenttipesukoneet

Valikoimaamme kuuluvat erilaisiin tarpeisiin muokattavissa olevat instrumenttipesukoneet. Instrumenttipesukoneemme on valmistettu laadukkaista materiaaleista. Ne ovat myös kompakteja ja helppoja käyttää.

Lue lisää

Vaunupesukoneet

Vaunupesukoneemme sopivat esimerkiksi terveyskeskuksien ja sairaaloiden kuljetusvaunujen, astioiden ja sänkyjen puhdistamiseen. Tarjolla on myös laboratorioihin suunniteltu malli.

Tutustu tarkemmin

Endoskooppipesukoneet

Endoskooppipesukoneitamme käytetään sairaaloissa, klinikoilla ja esimerkiksi hoitokodeissa, joissa desinfioidaan endoskooppeja. Laitteemme auttaa puhdistamaan endoskoopit huolellisesti sekä standardien ja direktiivien mukaisesti.

Katso lisätietoja

Ultraäänipesukoneet

Meiltä saat monipuoliset ja käyttäjäystävälliset ultraäänipesukoneet. Terveysalan lisäksi pesukoneet sopivat monien muidenkin alojen osien ja pintojen puhdistustarpeisiin. Laitteita on saatavina erikokoisina.

Tutustu tarkemmin

Ota yhteyttä ja kysy tarjousta!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous sairaalakäyttöön tarkoitetuista pesukoneistamme. Tiesithän, että saat meiltä myös koneiden huollot ja varaosat? Kerromme mielellämme lisää myös palveluistamme.

 

Tavoitat meidät nopeasti puhelimitse, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella. Lomakkeella voit myös halutessasi myös antaa palautetta tai kysyä lisätietoja tuotteistamme tai palveluistamme. Puhelinnumeromme päivystää kellonaikaan katsomatta tiedusteluihin Suomesta, Ruotsista, Norjasta ja EMEA-alueelta.

Katso yhteystiedot tästä