Endoskooppipesukoneet korkeatasoiseen desinfiointiin

Finstec Oy toimittaa tehokkaat ja korkeatasoiseen desinfiointiin tarkoitetut endoskooppipesukoneet sairaaloille, klinikoille ja hoitokodeille Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja EMEA-alueella.

Ota yhteyttä

CISA INSIGHT P-ERS

Kontaminaatio on kriittinen ja haastava kysymys esimerkiksi sairaaloissa. Lääketieteellisen alan yritysten on täytettävä terveydenhuoltopalvelulle asetetut vaatimukset ja kehitettävä entistä enemmän automatisoituja tapoja, joilla varmistetaan turvallisuus, luotettavuus ja laatu. Tähän liittyy endoskoopin pesu.

 

CISA INSIGHT P-ERS on endoskoopinkäsittelyjärjestelmä, jota voidaan käyttää sairaaloissa, klinikoilla, hoitokodeissa ja kaikkialla muuallakin, missä joustavia endoskooppeja on tarpeen desinfioida. Laitteet valmistetaan ISO 15883-1-4 -, EN 61010-2-045 -, EN 60204-1 -standardien mukaisesti ja lääkinnällisistä laitteista annettujen ympäristödirektiivien 2007/47, 93/42 mukaisesti.

 

Voit tutustua endoskooppipesukoneeseen tarkemmin esitteen avulla tai kääntyä henkilökuntamme puoleen. Valikoimistamme löydät myös muut pesukoneet.

Lataa esite